ΕΛΛΑΔΑ

Πολυχρονόπουλος: «Δεν έπαιξα ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου”»

 

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε σήμερα  στο MEGA και επανέλαβε πως δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα ευρώ από τις δωρεές του κόσμου και υποστήριξε πως δεν έχει καμία εξάρτηση με τον τζόγο.

Όπως είπε το όλο θέμα με τον τζόγο, ξεκίνησε τη φωτογραφία που μετέδωσε το Live News και έδειχνε τον ίδιο να κάθεται μπροστά στα φρουτάκια. Ανέφερε πως η εικόνα τραβήχτηκε πριν από χρόνια, στα εγκαίνια ενός καταστήματος στο Αιγάλεω.

Ειδικότερα είπε: «Από το 2020 έως το 2024, πήραμε πολλά χρήματα από δωρεές, σίγουρα πάνω από 600.000 ευρώ. Όμως, δεν υπάρχει πλήρης εικόνα. Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, αλλά αλληλεγγύη», ανέφερε ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»,

«Δεν βάζαμε χρήματα μέσα σε κουτιά, αλλά τρόφιμα. Αποτελούν μεμονωμένες δράσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μάζευαν χρήματα και μας τα έστελναν», υποστήριξε εν συνεχεία για τα πλάνα που είδαν στο παρελθόν το «φως» της δημοσιότητας.

«Το αυτοκίνητο που δώριζαν στον “Άλλο Άνθρωπο”, το οδηγούσα εγώ. Στο σπίτι που δώριζαν, έμενα εγώ. Δεν είμαι εργαζόμενος, ζω από τον “Άλλο Άνθρωπο”. Ακόμη και τα τσιγάρα μου, τα αγοράζω με λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου”», είπε ακόμη ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Δεν έχω παίξει σε καμιά παράνομη μπαρμπουτιέρα. Δεν έχω παίξει ούτε μισό λεπτό του ευρώ από λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου”. Τα περισσότερα χρήματα που μού έδιναν, πήγαιναν στην κουζίνα. Ξέρετε αν υπήρχαν άνθρωποι που μού έδιναν χρήματα για να πάω διακοπές; Να πάω στα μπουζούκια ή να τα κάνω ό,τι θέλω;» πρόσθεσε.

«Κρατήστε αυτά που λέει, δεν πήγαν πουθενά αλλού χρήματα που κατατέθηκαν στον “Άλλο Άνθρωπο”.

Δείτε το βίντεο: 

Το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» επιχείρησε νέα αντεπίθεση μιλώντας για μηνύσεις τόσο σε ΜΜΕ όσο και σε άτομα που έκαναν μια σειρά από καταγγελίες για εκείνον το προηγούμενο διάστημα.