ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπανικολάου σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Αν με αφήσεις να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αυτά τα παπούτσια, ντροπή σου” [Βίντεο]

Μια Επική Στιγμή στα Αποδυτήρια

Ένα επικό video έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΟΚ, όπου ο Κώστας Παπανικολάου απευθύνεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας, ζητώντας του ένα ζευγάρι παπούτσια. Το video αυτό έχει προκαλέσει χαμόγελα και ενθουσιασμό στους φίλους του μπάσκετ, καθώς η εθνική ομάδα έχει πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και άπαντες στην γαλανόλευκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Απρόσμενη Ζήτηση

Στο video, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Παπανικολάου, δείχνει χαρακτηριστικά στον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς τα παπούτσια που φορούσε, λέγοντας του: “Αν με αφήσεις να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αυτά τα παπούτσια, ντροπή σου”. Η δήλωση αυτή προκάλεσε γέλια και χαρά στα αποδυτήρια, αναδεικνύοντας το καλό κλίμα και την ομοψυχία που επικρατεί στην ομάδα.

Η Αντίδραση του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, απάντησε καταφατικά στην ζήτηση του Παπανικολάου, κάτι που οδήγησε τον Κώστα σε πανηγυρισμούς. Το περιστατικό αυτό δείχνει την αλληλεγγύη και την στήριξη που υπάρχει μεταξύ των παικτών, αλλά και την αποφασιστικότητα τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk