LIFESTYLE

Παντελής Τουτουντζής: Το Γλέντι Πριν τον Γάμο με τον Σύντροφό του στην Κρήτη – Κουμπάρα η Φουρέιρα

Προετοιμασίες για τον Γάμο στην Κρήτη

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι σε φάση προετοιμασιών για τον γάμο του με τον σύντροφό του, που θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού στη νότια Κρήτη. Το γνωστό ζευγάρι έχει μετακομίσει στο νησί από τον προηγούμενο μήνα, απολαμβάνοντας οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους. Μαζί τους βρίσκεται και η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα είναι και η κουμπάρα τους.

Η Ελένη Φουρέιρα ως Κουμπάρα

Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα είναι απλά μια κουμπάρα στον γάμο του παντελή τουτουντζή. Η τραγουδίστρια έχει ήδη βαφτίσει ένα από τα παιδιά τους, δείχνοντας τη στενή της σχέση με την οικογένεια. Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο παντελής τουτουντζής διοργάνωσε ένα γλέντι για να γιορτάσει το επικείμενο γεγονός με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα ήταν παρούσα στη γιορτή.

Η Φωτογραφία που Έκλεψε τις Εντυπώσεις

Instagram will load in the frontend.
==

Φωτογραφίες από το γλέντι ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, με την πιο εντυπωσιακή να είναι αυτή που ο παντελής τουτουντζής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν, ποζάρει χαρούμενα με τον σύντροφό του, Νάσο, και την Ελένη Φουρέιρα, γράφοντας στη λεζάντα «διπλοκουμπαριά». Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους ανυπομονούν για το μεγάλο γεγονός, που αναμένεται να είναι καταπληκτικό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk