ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι: Έκκληση από τη μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Υμηττού: “Σας παρακαλώ για όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει”

Η τραγική απώλεια ενός 18χρονου στο Παγκράτι έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και την οικογένεια του εκλιπόντα. Το τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη την Τετάρτη 28/8, βύθισε σε θλίψη τους αγαπημένους του και εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη. Ο νεαρός οδηγούσε το μηχανάκι του με τον φίλο του ως συνεπιβάτη, όταν συνέβη το μοιραίο.

Μητέρα σε Απελπισία

Στην προσπάθειά της να βρει απαντήσεις, η μητέρα του 18χρονου αναζητά πληροφορίες απ’ όσους ήταν παρόντες την ώρα του ατυχήματος. Μέσα από αναρτήσεις της στην ομάδα «το Παγκράτι» στο Facebook, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της, για να ρίξει φως στην υπόθεση. Το αίτημά της να μοιραστούν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν είναι θερμό και συγκινητικό.

H ανάρτηση της μητέρας του 18χρονου
«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν θόρυβο και έσπευσαν στο σημείο.

Σας παρακαλώ θερμά με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα, θα ήθελα να μου στείλουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Επιπτώσεις στην Κοινότητα

Η οδύνη που βιώνει η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος αντηχεί σε όλη την κοινότητα του Παγκρατίου. Στις αναρτήσεις της, η μητέρα περιγράφει την αγάπη που είχε ο γιος της για τη ζωή και την επιθυμία του να διασκεδάζει με τους φίλους του. Η απώλειά του όχι μόνο αφήνει ένα κενό στην οικογένειά του, αλλά και προειδοποιεί τους υπόλοιπους για την ανάγκη προσοχής στον δρόμο.

Η Σημασία της Κοινής Δράσης

Η σύνθεση πληροφοριών από μάρτυρες μπορεί να είναι το κλειδί για να δικαιωθεί η μνήμη του 18χρονου. Ο καθένας που μπορεί να συμβάλει με οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει στο να ανακαλυφθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και να προβληθεί η σημασία της ασφαλούς οδήγησης. Είναι μια επείγουσα ανάγκη για την κοινότητα, ώστε να προληφθούν τέτοια δραματικά συμβάντα στο μέλλον.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk