ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στην Πολεμική Αεροπορία: Έφυγε από τη ζωή ο Αντισμήναρχος ε.α. Θανάσης Μάγκας

Ο χώρος του Σταυρού Λαμίας και ολόκληρη η Φθιώτιδα θρηνούν την ξαφνική απώλεια του αντισμηνάρχου ε.α. Θανάση Μάγκα, ο οποίος έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης 15/10, σε ηλικία μόλις 64 ετών, από ανακοπή. Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε βαρύ πένθος την κοινότητα, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στους γύρω του.

Μια καριέρα με ήθος και αφοσίωση

Ο Θανάσης Μάγκας υπηρέτησε για 35 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία, εργαζόμενος ως μηχανικός σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας του, είχε αναλάβει υπηρεσία στα πυροσβεστικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Λαμίας. Συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του αντισμηνάρχου, αφήνοντας πίσω του μια γεμάτη επαγγελματική ζωή γεμάτη επιτυχίες.

Κηδεία και επιθυμία της οικογένειας

Η κηδεία του Θανάση Μάγκα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/10/2024, στις 4:00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στον Σταυρό Λαμίας. Όσοι επιθυμούν, αντί για στεφάνια, μπορούν να ενισχύσουν το ορφανοτροφείο θηλέων στη Λαμία, κάτι που επιθυμεί η οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Θανάσης Μάγκας ήταν γνωστός για την καλοσύνη και την προθυμία του να βοηθά τους γύρω του, γεγονός που θα τον κρατήσει ζωντανό στις μνήμες όλων μας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk