ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στην ΕΡΤ3: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Σιδηρόπουλος – Η τελευταία του Επιθυμία

Η Απώλεια του Κώστα Σιδηρόπουλου

Η κοινότητα της ΕΡΤ3 θρηνεί την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της, του εικονολήπτη Κώστα Σιδηρόπουλου, ο οποίος απεβίωσε χθες το απόγευμα, 11 Σεπτεμβρίου. Έπειτα από πολλές γενναίες μάχες με τον καρκίνο, ο Κώστας άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο μια κληρονομιά στο χώρο του θεάματος, αλλά και την οικογένειά του.

Η Διαδρομή του στον Κόσμο της Τηλεόρασης

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, απόφοιτος της Σχολής Τηλεόρασης και Κινηματογράφου Σταυράκου, εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΡΤ το 1996. Το πνεύμα του, η δημιουργική του ικανότητα, αλλά και η ευαισθησία του, τον κατέστησαν έναν αγαπητό συνάδελφο. Με το καυστικό του χιούμορ και τη μοναδική του προσωπικότητα, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα μεταξύ των συνεργατών του.

Η Τελευταία Επιθυμία και η Κληρονομιά του

Αφήνει πίσω του την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ευαγγελία Κιρκινέ καθώς και τα δύο παιδιά τους, τον Ορφέα και τον Φοίβο. Σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, θα αποτεφρωθεί το Σάββατο στη Ριτσώνα Ευβοίας. Ο θάνατος του Κώστα Σιδηρόπουλου αποτελεί ένα πένθος για όλους μας, καθώς θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας με την αγάπη και τη συγκίνηση που μας άφησε.