LIFESTYLE

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κομπς

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κομπς

Ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του ως φύλακας Reggie στην ταινία Night At The Museum του 2006 και ως μάνατζερ της Whitney Houston, Bill Devaney, στην ταινία του 1992 The Bodyguard.

Συμμετείχε επίσης στο σίκουελ του πρώτου Secret Of The Tomb, που κυκλοφόρησε το 2014.

Ο βετεράνος ηθοποιός πέθανε το απόγευμα της Τρίτης στο Inland Empire της Καλιφόρνια , είπε ο ατζέντης του στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Ο ατζέντης του είπε ότι ο Cobbs ήταν περικυκλωμένος από την οικογένειά του και πιστεύεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Άλλοι ρόλοι για τους οποίους θα θυμόμαστε τον Cobbs περιλαμβάνουν τον Arthur Chaney στο Air Bud, τον Moses the Clock Man στο The Hudsucker Proxy και τον Dr Elton Lloyd στο Sunshine State.

Οι τηλεοπτικές του συναυλίες περιλάμβαναν εμφανίσεις στα The Sopranos, The West Wing, Sesame Street και ER.

Συνολικά, ο Cobbs συμμετείχε σε 200 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Το 2020, κέρδισε ένα βραβείο Emmy για εξαιρετική περιορισμένη απόδοση σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα για τη σειρά Dino Dana.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, Τόμας Τζ. Κομπς, ο ηθοποιός «έφυγε»ή το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στο Ρίβερσαϊντ στην Καλιφόρνια.

«Ο Μπιλ Κομπς γιόρτασε πρόσφατα και με χαρά τα 90ά γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα. Ως οικογένεια παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Μπιλ έχει βρει την ειρήνη και την αιώνια ανάπαυση με τον Ουράνιο Πατέρα. Ζητάμε τις προσευχές και τα συλλυπητήριά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» τόνισε, σε ανακοίνωση, ο αδερφός του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk