LIFESTYLE

Πέθανε ο Sifty Shellshock, ο Τραγουδιστής των Crazy Town, στα 49 Του Χρόνια

Πέθανε ο Sifty Shellshock,στα 49 Του Χρόνια

Ο μουσικός Shifty Shellshock, γνωστός ως ο τραγουδιστής των Crazy Town, πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Seth Binzer και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 24 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες.

Μια Καριέρα Γεμάτη Επιτυχίες και Προκλήσεις

Ο Shifty Shellshock έγινε διάσημος ως συνιδρυτής και frontman του συγκροτήματος Crazy Town. Το συγκρότημα κατάφερε να γίνει γνωστό κυρίως με την επιτυχία τους «Butterfly», που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική σκηνή των αρχών του 2000. Παράλληλα με την καριέρα του στους Crazy Town, ο Shifty Shellshock ακολούθησε και σόλο καριέρα, προσπαθώντας να επεκτείνει την καλλιτεχνική του πορεία.

Ο τραγουδιστής πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, εξού και οι εμφανίσεις του στις τηλεοπτικές σειρές ριάλιτι Celebrity Rehab 1 και 2 και Sober House 1 και 2.

Μουσική Κληρονομιά και Προσωπική Ζωή

Η μουσική κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Shifty Shellshock είναι σημαντική. Παρά τις προσωπικές του δυσκολίες, κατάφερε να επηρεάσει πολλούς με τη μουσική του και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη μουσική βιομηχανία. Οι θαυμαστές και οι συνάδελφοί του θα τον θυμούνται για την ενέργεια και το πάθος που έφερνε στη σκηνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk