LIFESTYLE

Πέθανε η μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη – Η συγκινητική ανάρτηση του ίδιου και της κόρης του Φωτεινής

Η Απώλεια της Μητέρας του Θοδωρή Αθερίδη

Η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη βιώνει μια μεγάλη απώλεια, καθώς η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, σε ηλικία 92 ετών. Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές δίπλα στη μητέρα του, αποχαιρετώντας την με αγάπη και σεβασμό.

Το Συγκινητικό Βίντεο της Φωτεινής Αθερίδου

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, η Φωτεινή Αθερίδου αποχαιρέτησε τη γιαγιά της με ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμές που πέρασαν μαζί, αποδεικνύοντας την έντονη συναισθηματική σύνδεση που είχαν. Το βίντεο αυτό προκάλεσε συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της προσφέρουν τα συλλυπητήριά τους.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, από τις τελευταίες στιγμές δίπλα στη μητέρα του, συνοδευόμενο από το τραγούδι «Όσο Αγαπιόμαστε Τα Δυο» του Λουκιανού Κηλαηδόνη και του Μανώλη Μητσιά. Η ανάρτηση αυτή συγκίνησε πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην ενότητα των σχολίων.

Η Αντίδραση των Διαδικτυακών Φίλων

Οι διαδικτυακοί φίλοι της οικογένειας Αθερίδη έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις. Τα σχόλια ήταν γεμάτα αγάπη και συμπαράσταση, δείχνοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό προς την οικογένεια του ηθοποιού.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk