ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέθανε ηλικιωμένος που τραυματίστηκε όταν 17χρονος αποπειράθηκε να τον ληστέψει

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, μια ληστεία στην περιοχή Αγίου Ιωάννου Πράτσικα κατέληξε σε τραγωδία. Ένας 85χρονος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και υπέστη άγρια βία από έναν 17χρονο ρομά γείτονά του. Οι επιπτώσεις αυτής της επίθεσης ήταν καταστροφικές για τον άτυχο άνδρα.

Ο 85χρονος επέστρεφε απογευματινή ώρα στο σπίτι του στην οδό Αυτοκράτορος Θεοδοσίου στην συνοικία Πράτσικα. Στη διαδρομή συνάντησε τον 17χρονο  ρομά ο οποίος του  ζήτησε χρήματα. Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε και τότε ο έφηβος του τον έσπρωξε με δύναμη.

Ο ηλικιωμένος έπεσε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και έχασε τις αισθήσεις τους. Το επεισόδιο άκουσαν η κόρη του και μια γειτόνισσα και ενημέρωσαν την αστυνομία. Με ασθενοφόρο ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά  στο νοσοκομείο « ΆγιοςΑνδρέας» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κάταγμα στο κρανίο και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο. Ο δεκαεπτάχρονος και ο πατέρας του συνελήφθησαν.

Μετά την επίθεση, ο 85χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας δεν κατάφερε να αναρρώσει και τελικά έχασε τη ζωή του. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσου, σε μια συγκινητική τελετή που συγκέντρωσε πολλούς ανθρώπους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk