LIFESTYLE

Πάνος Κατσαρίδης για Μάρκο Σεφερλή: Μαζί του είχα την πιο τραυματική μου εμπειρία στην καριέρα μου

Η Συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Πάνος Κατσαρίδης πρόσφατα μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, επισημαίνοντας ότι είχε την πιο τραυματική εμπειρία στην καριέρα του στο θέατρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτά τα λόγια προκάλεσαν συζητήσεις και ανησυχίες γύρω από τη φύση αυτής της συνεργασίας, η οποία, όπως δήλωσε, ήταν αξιοσημείωτα δύσκολη.

Μια Προβληματική Σχέση

Ο Κατσαρίδης αναφέρθηκε στον Σεφερλή ως μια φιγούρα που του είχε δημιουργήσει σοβαρές δυσκολίες. «Ήταν μια συνεργασία που ήταν επίπονη και τελικά, δεν έγινε και ποτέ», εξήγησε, εκφράζοντας τις ανησυχίες του σχετικά με την καλλιτεχνική διαδικασία που ακολουθήθηκε. Αυτή η τοποθέτηση αφήνει να εννοηθεί ότι η εμπειρία του στο θέατρο με τον Σεφερλή δεν ήταν η ιδανική, και ότι υπάρχουν πολλές πτυχές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Αυτοκριτική και Συγγνώμη

Συνέχισε λέγοντας ότι θα ήθελε να ακούσει τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει μια αυτοκριτική, μιας και δεν έχει ακούσει ποτέ κάτι ανάλογο από αυτόν. Αυτή η επιθυμία καταδεικνύει μια έλλειψη διαφάνειας και ειλικρίνειας που ο Κατσαρίδης θεωρεί σημαντική για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Όπως εξήγησε στο πάνελ της εκπομπής «Happy Day», είναι δύσκολο να πάρει θέση υπέρ του Σεφερλή, γιατί η δική του εμπειρία δεν αντικατοπτρίζει μια ευχάριστη ή παραγωγική συνεργασία.

Εξήγησε επιπλέον: «Είχαν συμβεί διάφορα τότε. Ήταν μια συνεργασία που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι».

Τόνισε επίσης, πως δεν τον έχει ακούσει ποτέ να κάνει αυτοκριτική. «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει μια αυτοκριτική. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό δεν το χρειάζεται», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σάτιρα. «Η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όποιος κάνει σάτιρα πρέπει να δέχεται και την κριτική. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα, αν δεν αντέχει την κριτική για αυτή τη σάτιρα. Σάτιρα κάνουν πολλοί, σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη. Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και δεν θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πώς παίζεις», είπε κλείνοντας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk