LIFESTYLE

Ο Slimane στην Αθήνα με Δύο Συναυλίες

Η Επιτυχία στη Eurovision

Ο Slimane, ο ταλαντούχος τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision, κατέκτησε την τέταρτη θέση με την εντυπωσιακή μπαλάντα του «Amour». Η ερμηνεία του δεν άφησε ασυγκίνητο το ελληνικό κοινό, το οποίο φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί από το ταλέντο και τη σκηνική του παρουσία.

Εξαντλημένα Εισιτήρια και Νέα Ημερομηνία

Η ανακοίνωση της συναυλίας του Slimane στο Θέατρο Παλλάς για τις 15 Φεβρουαρίου 2025 προκάλεσε αίσθηση, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, προστέθηκε και δεύτερη ημερομηνία, στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτό αποδεικνύει την απήχηση του Slimane στην Ελλάδα.

Η Διεθνής Καριέρα του Slimane

Ο Slimane ξεκίνησε τη μουσική του πορεία το 2016, κατακτώντας το γαλλικό κοινό μέσα από τη νίκη του στο «The Voice» της Γαλλίας. Η Eurovision έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα του, καθιστώντας τον γνωστό σε διεθνές επίπεδο. Το τραγούδι «Amour» έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 streams στην Ελλάδα και σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η Μεγάλη Παγκόσμια Περιοδεία

Ο Slimane προετοιμάζεται για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιστεί και στην Αθήνα. Η περιοδεία αυτή αναμένεται να τον εδραιώσει ακόμα περισσότερο ως έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εποχής μας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της 16ης Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει σήμερα, στις 6 το απόγευμα ΕΔΩ

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk