LIFESTYLE

Ο Kanye West εκλιπαρεί την Kim Kardashian να βγάλει τα παιδιά τους από το “ψεύτικο” σχολείο για διασημότητες

Ο Kanye West ζήτησε δημόσια από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, να βγάλει τα παιδιά τους από το «ψεύτικο σχολείο για διασημότητες».

«Kim πάρε τα παιδιά μου από το Sierra Canyon τώρα είναι ένα “ψεύτικο” σχολείο για διασημότητες που χρησιμοποιούνται από το «σύστημα»», έγραψε ο ράπερ με κεφαλαία στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Έγραψε στη λεζάντα της περίεργης ανάρτησης, «Σε αυτό το σημείο όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει κωδική λέξη «το σύστημα». Με απομάκρυνε από τον μπαμπά μου το σύστημα και το σύστημα με αφαίρεσε από τα παιδιά μου.

Οι πρώην, που έχουν χωρίσει από το 2021, έχουν τέσσερα παιδιά: τον North, 10, τον Saint, 8, το Chicago, 6, και τον Psalm, 4.

Από τότε που χωρίστηκαν, το ζευγάρι μάλωνε για το πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

«Όταν το σύστημα συντάσσει αθλητές, αποφεύγουν να συνεργάζονται με εκείνους που έχουν τον πατέρα τους στη ζωή τους γιατί είναι πιο δύσκολο να τους χειραγωγήσουν».

«Οι δύο μεγαλύτεροι μου ξέρουν ότι είναι μπαμπάς», πρόσθεσε ο δημιουργός επιτυχίας του «All Falls Down».

Τα τέσσερα παιδιά φοιτούν στο Sierra Canyon School με πλήρες ωράριο, αλλά συνήθιζαν να έχουν εξωσχολικές δραστηριότητες στο κλειστό πλέον Donda Academy του West – ένα χριστιανικό ιδιωτικό σχολείο που άνοιξε ο ράπερ το 2022 και πήρε το όνομά του από την αείμνηστη μητέρα του Donda West.

Οι προηγούμενες γελοιότητες της μουσικού προκάλεσαν μεγάλες τριβές μεταξύ των πρώην τα τελευταία χρόνια, με την Καρντάσιαν να εντείνει ακόμη και τα μέτρα ασφαλείας για τα παιδιά της κατά τη διάρκεια των δημόσιων εκρήξεων του Γουέστ το 2022.

Η Kim προσέλαβε πρόσθετη ασφάλεια για να φρουρεί το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της εκείνη την εποχή, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν για να προστατεύσει τους απογόνους της από τον μπαμπά τους, αλλά επειδή ο σχεδιαστής Yeezy αποκάλυψε το όνομα του σχολείου.

Ο Γουέστ, 46 ετών, βρισκόταν σε μια πλήρη δημοσιογραφική περιοδεία που καθοδηγείται από τον εαυτό του, λέγοντας πώς θα προτιμούσε τα παιδιά του να φοιτήσουν στην Ακαδημία Donda, όπου οι γονείς φέρεται να πρέπει να υπογράψουν NDA .

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο ράπερ “All of the Lights” είπε ότι αυτός και η Kardashian είχαν μια “καλή συζήτηση” σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οποιαδήποτε πρόοδος είχε κάνει το πρώην ζευγάρι έχει σταματήσει, καθώς ο West είπε στον Tucker Carlson ότι δεν είναι διατεθειμένος να «συμβιβαστεί» όσον αφορά την εκπαίδευση.

«Το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν όλα τα παιδιά των διασήμων και να τα πετάξουν στο ίδιο σχολείο», είπε ο ράπερ για το σημερινό σχολείο των παιδιών του, υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση προσπαθεί να «τα κατηχήσει».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε καταλήξει σε έναν συμβιβασμό – αλλά δεν έχω τελειώσει γιατί δεν συμβιβάζομαι – αλλά καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό ότι τα παιδιά μου έρχονται στο σχολείο μου μετά το σχολείο και μαθαίνουν χορωδία».

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk