ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Felipe Melo για τον Robinho και τον Daniel Alves:  «Έχω κόρη 15 ετών, εάν το έκαναν σε εκείνη δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

Ο Φελίπε Μέλο σε συνέντευξή του στη ge.com αναφέρθηκε στους Μπρούνο Άλβες και Ρομπίνιο, αλλά και τι θα έκανε αν έκαναν τα ίδια στην κόρη του.

Ως συνήθως, ο Φελίπε Μέλο από τη Φλουμινένσε μίλησε και μίλησε ανοιχτά για τα εγκλήματα του Ρομπίνιο και του Ντάνιελ Άλβες. Ο παίκτης ήταν από τους πρώτους στους ποδοσφαιρικούς κύκλους που μίλησε δημόσια και με δύναμη.Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. “Α, γιατί δεν μιλάει ο τάδε;”. Δεν μιλάει επειδή δεν αναγκάζεται να μιλήσει, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη συζήτηση.

«Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. «Α, αλλά γιατί δεν μιλάει ο τάδε;». Δεν μιλάει γιατί δεν χρειάζεται να μιλήσει, αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να μιλήσει. Έχω μια κόρη 15 ετών. Αν αυτή ήταν η κόρη μου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ για να σου δώσω αυτή τη συνέντευξη. Νομίζω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες», είπε στο ge.com

Παρόλο που είναι θυμωμένος με την όλη κατάσταση, ο Φελίπε Μέλο πιστεύει ότι τόσο ο Ντάνιελ Άλβες όσο και ο Ρομπίνιο πρέπει να κοινωνικοποιηθούν ξανά, αφού εκτίσουν την ποινή τους.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα τους επιτρέψει να παίξουν άλλο, αλλά δεν μπορούν ούτε να τους κλείσουν τις πόρτες, γιατί το πλήρωσαν. Με τον νόμο των ανδρών πληρωνόταν. Πρέπει να πληρώσεις. Νομίζω μάλιστα ότι υπάρχει λίγος χρόνος για αυτό. Ο Ντάνιελ Άλβες έχει ήδη αποφυλακιστεί . Δεν το νομίζω για κανέναν που το έκανε αυτό σε μια γυναίκα. Φανταστείτε την αίσθηση του κοριτσιού, που είναι η κόρη, των γονιών της. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ο τύπος, τελείωσε», σχολίασε, προσθέτοντας:

«Δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις το χέρι σου πάνω από το κεφάλι κανενός. Έχουμε όντως καθήκον να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας, και αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο θέμα εκπαίδευσης. Εκπαιδεύστε τους γιους μας και τις κόρες μας για να μην συμβεί αυτό».