LIFESTYLE

Ο Drake απαντά μετά τη διαρροή στα social media ακατάλληλου βίντεο του

Ο Drake έγινε δημοφιλές θέμα στο X μετά τη διαρροή ενός υποτιθέμενου ακατάλληλου βίντεο του ράπερ στο διαδίκτυο.

Στο κλιπ, ένας άνδρας που φαινόταν να είναι ο Καναδός σούπερ σταρ γδύθηκε από κάτω και άρχισε να αγγίζει τον εαυτό του ενώ καθόταν σε ένα κρεβάτι.

Ωστόσο, ο 37χρονος είναι υπέυθυνος για τη διαρροή του βίντεο και  έβαλε στα γέλια όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοφιλή streamer Adin Ross.

Αφού το βίντεο συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, ο Ρος έστειλε στον Drake —που γεννήθηκε στον Aubrey Graham— ένα φωνητικό σημείωμα ρωτώντας τον για το κλιπ.

«Είσαι ευλογημένος με τη φωνή σου, είσαι ευλογημένος με την απόδοση, είσαι ευλογημένος που είσαι εσύ, είσαι ευλογημένος που είσαι το νούμερο ένα και είσαι επίσης ευλογημένος που έχεις τον πύραυλο af–king».

Αφού έστειλε το μήνυμα στον πέντε φορές νικητή του Grammy, ο Ross ισχυρίστηκε ότι ο Drake απάντησε και με οκτώ emojis που γελούν.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν ο άνδρας στο βίντεο είναι πραγματικά ο Drake, καθώς δεν έχει ακόμη σχολιάσει το βίντεο δημόσια.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Drake δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιδείξει τους γυμνασμένους κοιλιακούς και τη σωματική του διάπλαση στο διαδίκτυο. Και παρά το γεγονός ότι γοητεύει τις  γυναίκες, είναι ακόμα ελεύθερος.

Τον περασμένο Ιούλιο, αποκάλυψε ότι πιστεύει ότι η έννοια του γάμου είναι παρωχημένη.

“Δεν γνωρίζω. Μοιάζει σαν κάτι, όπως, η αρχαιότητα ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα το κάνω τελικά». «Δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω σε κάποιον αυτό που θα έψαχνε. Απλά συνέπεια. Νομίζω ότι η ζωή μου, η δουλειά μου είναι η προτεραιότητά μου».

Ο Drake – ο οποίος είχε  σχέσεις με τη Rihanna , την Tyra Banks, την SZA και τη Serena Williams – είπε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει “συνέπεια” ή αφοσίωση σε μια σχέση “σε αυτό το στάδιο” στη ζωή του.

«Δεν θέλω να παντρευτώ γιατί απλά δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον», εξομολογήθηκε.