ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζορτζ Σόρος και ο Γιος του Στηρίζουν την Υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις: «Είναι ώρα να κερδίσουμε τον Τραμπ»

Η Στήριξη του Τζορτζ Σόρος και του Γιου του

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος και ο γιος του, Αλεξάντερ, έχουν εκφράσει δημόσια την υποστήριξή τους στην Καμάλα Χάρις για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Η υποψηφιότητα της Χάρις έρχεται μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα.

Η Ανακοίνωση του Αλεξάντερ Σόρος

Πρώτος εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του ο Αλεξάντερ Σόρος με ανάρτησή του στο Χ την Κυριακή το βράδυ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση στήριξης του Μπάιντεν στην Χάρις. «Είναι ώρα να ενωθούμε γύρω από την Καμάλα Χάρις και να κερδίσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ», έγραψε ο γιος του Τζορτζ Σόρος στην ανάρτησή του.

Η Δήλωση του Τζορτζ Σόρος

Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος του Τζορτζ Σόρος, που επικαλείται η Wall Street Journal, δήλωσε ότι «ο Τζορτζ Σόρος επίσης στηρίζει την Καμάλα Χάρις». Ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος τόνισε ότι «είναι καιρός όλοι μας να ενωθούμε γύρω από την Καμάλα Χάρις και να κερδίσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι η καλύτερη και η υποψήφια με τα περισσότερα προσόντα. Ζήτω το αμερικανικό όνειρο».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk