ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ σχεδιάζουν τον γάμο τους: Πότε, πού και πώς θα γίνει [Βίντεο]

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι πρόσφατα παντρεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδιάζουν να διοργανώσουν έναν ακόμα γάμο στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, ανακοινώνοντας τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο γάμος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα λάβει χώρα στα Χανιά της Κρήτης, προς τα τέλη του Αυγούστου. Το μικρό χωριό Σκινές έχει επιλεγεί ως η τοποθεσία για την τελετή του γάμου.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ζευγάρι να επιλέγει τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την ημέρα του γάμου τους ξεχωριστή. Ο γάμος στην Ελλάδα αναμένεται να είναι μια ευχάριστη ευκαιρία για τους δύο νεόνυμφους να γιορτάσουν την αγάπη τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η είδηση για τον προγραμματιζόμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία στον κόσμο. Ο γάμος αυτός αναμένεται να είναι μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, που θα σφραγίσει την αγάπη του ζευγαριού και θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους θα παρευρεθούν.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk