LIFESTYLE

Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να δει την Κέιτ Μίντλετον, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν τον αφήνει “να είναι κάπου κοντά”, σύμφωνα με Βασιλικό Ειδικό

Ο αποξενωμένος βασιλιάς της Βρετανίας πρίγκιπας Χάρι «χτυπήθηκε σκληρά» από τη διάγνωση καρκίνου της Αικατερίνης, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δήλωσε ένας βασιλικός συγγραφέας. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συχνά γνωστή με το πατρικό της όνομα Κέιτ Μίντλετον, ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι έχει μια άγνωστη μορφή της νόσου.

«Ο Χάρι και η Κέιτ κάποτε ήταν εξαιρετικά δεμένοι και ο Χάρι χτυπήθηκε σκληρά από την είδηση ​​της διάγνωσης καρκίνου, την οποία έμαθε ακριβώς όπως κάναμε εμείς οι υπόλοιποι, μέσω του συγκλονιστικού βίντεο της Κέιτ», είπε ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του βιβλίου « Ο Βασιλιάς», είπε στο Fox News την Τετάρτη.

Υποστήριξε επίσης ότι ο 39χρονος πρίγκιπας θα ήθελε να «επανασυνδεθεί» με την Κέιτ, αλλά «δυστυχώς, δεν φαίνεται [ο πρίγκιπας] Ουίλιαμ να είναι πρόθυμος να αφήσει τον αδερφό του οπουδήποτε κοντά στην άρρωστη σύζυγό του».

Ο Άντερσεν είπε ότι υπήρχε απλώς «πολύ δράμα» μεταξύ των αδελφών και των συζύγων τους και ότι υπήρχε «παρατεταμένη πικρία» από την πλευρά όλων.

«Έτσι, οι πιθανότητες ακόμη και μιας συνάντησης μεταξύ του Χάρι και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας, πολύ λιγότερο κάποιου είδους συμφιλίωσης, φαίνονται εξαιρετικά μικρές», πρόσθεσε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk