LIFESTYLE

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αισθάνονται «έντονο άγχος» για την ιδέα της ανάληψης του θρόνου καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος μάχεται με τον καρκίνο

Ένας βασιλικός σχολιαστής είπε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ – διάδοχος του βρετανικού θρόνου – και η σύζυγός του, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον νιώθουν «έντονο άγχος» να γίνουν ο επόμενος μονάρχης και σύζυγος της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου εν μέσω της μάχης του Κάρολο Γ’ κατά του καρκίνου, σύμφωνα με την Mirror.

Η έκθεση ανέφερε ότι ο δούκας του Κέιμπριτζ, δηλαδή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 41 ετών, θα είναι ο επόμενος μονάρχης και υποτίθεται ότι θα λάβει υποστήριξη στα καθήκοντά του από τη σύζυγό του Κέιτ, 42 ετών, σε βασιλικούς αρραβώνες στο νέο της ρόλο. Η προοπτική αυτών των θέσεων ως επόμενος μονάρχης και σύζυγος της βασίλισσας λέγεται ότι προκαλεί «έντονο άγχος» στο βασιλικό ζεύγος.

«Τα νέα για τον καρκίνο του Κάρολου έχουν φέρει τον Γουίλιαμ και την Κάθριν σε τρομακτική γειτνίαση με την άνοδο στον θρόνο… Η προοπτική τους, μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος», ανέφερε η πρώην συντάκτρια του Vanity Fair, Τίνα Μπράουν, η Mirror.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk