ΚΟΣΜΟΣ

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλει να ξαναδεί τον πρίγκιπα Χάρι» – «Η σύζυγος μου είναι βαριά άρρωστη! Δεν σε χρειάζομαι…»

Ο πρίγκιπας Χάρι άφησε τα πάντα για να επισκεφτεί τον Κάρολο στο Ηνωμένο Βασίλειο αμέσως μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου , κάνοντας ένα γρήγορο ταξίδι για να ελέγξει τον πατέρα του πριν πετάξει πίσω στην Καλιφόρνια.

Παρά το γεγονός ότι ο Χάρι ήθελε πολύ να επισκεφτεί τον πατέρα του εν μέσω μιας κρίσης υγείας, ένας φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ κατάφερε να βρει τρόπο να στεναχωρηθεί γι’ αυτό, λέγοντας στην Daily Beast ότι, «Ο βασιλιάς που ανακοίνωσε ότι είχε καρκίνο ήταν εντελώς άνευ προηγουμένου και απίστευτα γενναίος—αλλά ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν σε αυτό που έκανε ο Χάρι. Φαίνεται ότι έχει την ικανότητα να τα κάνει όλα γι’ αυτόν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι λίγο αργά να υποδυθεί τον ευσυνείδητο, ανησυχητικό γιο μετά από όλα τα ασυγχώρητα πράγματα για τα οποία είπε ο πατέρας του και ο αδελφός του και οι γυναίκες τους στο βιβλίο του».

Εν τω μεταξύ, ένας πρώην αυλικός είπε στην ίδια εφημερίδα ότι το ταξίδι του Χάρι ήταν χωρίς δράματα, λέγοντας “Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να κατηγορήσουμε τον Χάρι που ήρθε. πολύ καλά για όλους. Το να βρίσκεσαι μαζί σε ένα δωμάτιο για μισή ώρα είναι στην πραγματικότητα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα και στέλνει όλα τα σωστά μηνύματα συγχώρεσης και συμφιλίωσης χωρίς να ανοίξει το κόκκινο χαλί. Αν ο Γουίλιαμ θέλει να συνεχίσει να είναι «κακός επιθεωρητής» για πάντα , αυτό εξαρτάται από αυτόν».

Μιλώντας για τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ένας άλλος από τους φιλόμουσους φίλους του είπε στο Daily Beast ότι όταν πρόκειται για τον πρίγκιπα Χάρι, «ο Γουίλιαμ δεν θέλει να τον ξαναδεί».

Επίσης, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Kate Mansey, συντάκτρια των Times, το γεγονός πως ο Χάρι δεν συναντήθηκε με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον – η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση – δείχνουν ότι η κατάσταση είναι τεταμένη στην οικογένεια, παρά την ασθένεια του Καρόλου.

«Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix” τόνισε. Ο Γουίλιαμ σκέφτεται, “η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate Mansey.