ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πάπε Αμπού Σισέ υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Άρη

Άφιξη του Πάπε Αμπού Σισέ στη Θεσσαλονίκη

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος στόπερ Πάπε Αμπού Σισέ αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, για να ολοκληρώσει τα τυπικά διαδικαστικά της νέας του συμφωνίας με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του Σισέ, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συμφωνία Άρη και Σισέ

Ο Άρης και ο Πάπε Αμπού Σισέ κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για ένα τριετές συμβόλαιο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, καθώς συγκέντρωσε όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ήθελαν οι «κίτρινοι». Η εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας.

Η καριέρα του Σισέ

Ο Σισέ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα στη γαλλική Αζαξιό, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι 700.000 ευρώ. Με τη γαλλική ομάδα έπαιξε σε 77 αγώνες, ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πρώτη του θητεία με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε 91 αγώνες και σημείωσε δέκα γκολ, κυρίως μέσα από την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk