LIFESTYLE

Ορέστης Τζιόβας: Ταξιδεύω και με αγνώστους στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστώ τα έξοδα, είναι 110 ευρώ

Ο Ορέστης Τζιόβας και οι αναρτήσεις του στα social media

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας έκανε αναφορά στις αναρτήσεις που έκανε στα social media κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Ο Τζιόβας αναζητούσε ανθρώπους που θα ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μοιραστούν τα έξοδα της βενζίνης και των διοδίων.

Η έμπνευση πίσω από τις αναρτήσεις

Ο Ορέστης Τζιόβας εξήγησε ότι η ιδέα των αναρτήσεων του προήλθε από την επιθυμία του να μειώσει τα έξοδα των ταξιδιών του και να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που είχαν την ίδια προοπτική. Μέσω των social media, μπορούσε να βρει ενδιαφερόμενους που θα μπορούσαν να ταξιδέψουν μαζί του και να μοιραστούν τα έξοδα, κάνοντας το ταξίδι πιο οικονομικό και βιώσιμο για όλους.

Η ανταπόκριση του κοινού

Η ανταπόκριση του κοινού στις αναρτήσεις του Ορέστη Τζιόβα ήταν θετική και έλαβε αρκετά μηνύματα από ενδιαφερόμενους. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με έναν γνωστό ηθοποιό και να μοιραστούν την εμπειρία τους. Η πρωτοβουλία του Τζιόβα αποδείχθηκε επιτυχημένη και απέδειξε ότι οι social media μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο για τη συναντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους

«110 ευρώ θέλει η βενζίνη και τα διόδια για να πας» σχολίασε ο Ορέστης Τζιόβας για την περίοδο που έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω παράστασης, με την παρουσιάστρια να του επισημαίνει ότι: «Ένας άνθρωπος που βλέπει τον Ορέστη Τζιόβα, που είναι πρωταγωνιστής, που παίζει στο θέατρο, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο».

https://www.instagram.com/p/CrYcwUIoNuw/?igsh=Zmc1M2xhdDR0eHJk

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk