ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός στον Εμβληματικό Πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης [Βίντεο]

Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square στη Νέα Υόρκη

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Europa Conference League, επιτυγχάνοντας έτσι κάτι μοναδικό για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 29 Μαΐου, η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της, γράφοντας μια νέα λαμπρή σελίδα.

Συγχαρητήρια από το Nasdaq

Το αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για αυτήν την επιτυχία. Συγκεκριμένα, το Nasdaq έστειλε ένα εντυπωσιακό μήνυμα στα billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη. Το μήνυμα αυτό αποτέλεσε μια αναγνώριση της σημαντικότητας της επιτυχίας της ελληνικής ομάδας.

Ο εμβληματικός πύργος του Nasdaq στην Times Square

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης, η Times Square φιλοξένησε τις εικόνες από την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Οι οθόνες του Nasdaq billboard έπαιξαν βίντεο με το μήνυμα συγχαρητηρίων, προσφέροντας μια φαντασμαγορική στιγμή για τους Πειραιώτες και τους φιλάθλους τους.

Η σημασία της επιτυχίας

Η κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Η αναγνώριση από το Nasdaq είναι μια απόδειξη της ευρωπαϊκής διάκρισης της ομάδας και μια υπενθύμιση ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να διαπρέπουν στη διεθνή σκηνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk