ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μανώλης Σελεγγίδης: Ο Πρώτος των Πρώτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Έγραψε το απόλυτο 20 σε Μαθηματικά και Χημεία

Μανώλης Σελεγγίδης

Εντυπωσιακές βαθμολογίες πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις ο Μανώλης Σελεγγίδης, ένας μαθητής από δημόσιο σχολείο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Συγκέντρωσε συνολικά 19.800 μόρια, ξεχωρίζοντας για το απόλυτο 20 σε μαθηματικά και χημεία. Ο Μανώλης μοιράστηκε τα μυστικά της επιτυχίας του σε συνέντευξη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Οι Βαθμολογίες του Μανώλη

Μιλώντας στην εκπομπή, ο 18χρονος μαθητής ανέφερε πρώτα τους βαθμούς του σε κάθε μάθημα. Συγκεκριμένα, κατάφερε το απόλυτο 20 σε μαθηματικά και χημεία, ενώ στη φυσική βαθμολογήθηκε με 19,8. Στην έκθεση, όπου πολλοί μαθητές αντιμετώπισαν δυσκολίες, ο Μανώλης συγκέντρωσε 19,2 μόρια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν δυνατό».

Το Μυστικό της Επιτυχίας

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας του, ο Μανώλης απάντησε πως η επιτυχία οφείλεται στο συστηματικό και συγκεντρωμένο διάβασμα. Επίσης, αστειευόμενος πρόσθεσε πως πρέπει «να μην κοιτάς πολύ το ταβάνι». Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το γαλακτομπούρεκο ήταν το γλυκό που τον ενέπνευσε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα σχόλια είναι πολλά και θετικά. Οι επιδόσεις του Μανώλη εντυπωσίασαν τόσο τους καθηγητές του όσο και το κοινό. Η επιτυχία του αποτελεί παράδειγμα για όλους τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk