ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λουίς Φίγκο για τη χειραψία με Ζαγοράκη: «Αυτή η φωτογραφία είναι για τους χαζούς»

Η Δημοσίευση του Λουίς Φίγκο

Ο Λουίς Φίγκο, πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να δίνει το χέρι στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η ανάρτηση αυτή έγινε μετά από κατηγορίες ότι ο Φίγκο αγνόησε τον Ζαγοράκη πριν από το φιλικό των παλαιμάχων στη Γερμανία. Ο Φίγκο απάντησε στους επικριτές του γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «για τους χαζούς».

Το Φιλικό των Παλαιμάχων

Το φιλικό παιχνίδι ήταν ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Ελλάδας του 2004 και τους Legends που συμμετείχαν στο Euro 2004. Ο Λουίς Φίγκο, ο οποίος είχε ηττηθεί δύο φορές από την Ελλάδα στο συγκεκριμένο τουρνουά, έδωσε το χέρι του στον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, κατά τη διάρκεια της σέντρας. Ωστόσο, όταν ο Ζαγοράκης του έδωσε το χέρι του ξανά πριν από το πρώτο σφύριγμα, ο Φίγκο φέρεται να τον αγνόησε.

Η Απάντηση της ΟΥΕΦΑ

Ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης, αποκάλυψε ότι ο Φίγκο αρχικά δεν ήθελε να παίξει στο ματς. Έγινε μεγάλος αγώνας για να πειστεί να συμμετάσχει, με την αιτία να είναι οι δύο ήττες από την Ελλάδα στο Euro 2004. Η χειραψία του Φίγκο με τον Ζαγοράκη ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, ένας τρόπος να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Συμπέρασμα

Η χειραψία του Λουίς Φίγκο με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν ένα γεγονός που δημιούργησε αντιδράσεις και παρεξηγήσεις. Με την ανάρτησή του, ο Φίγκο προσπάθησε να βάλει τέλος στις φήμες και να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσά τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk