ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κώστας Σλούκας Αποχαιρετά τον Κώστα Φορτούνη με Like στις Αναρτήσεις του

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό έπειτα από μία δεκαετία, αφήνοντας πίσω του έντονες στιγμές και πολλά τρόπαια. Σε μία συγκινητική ανάρτηση, ο Φορτούνης αποχαιρέτησε την ομάδα και τους φιλάθλους, προκαλώντας αναμνήσεις και συναισθήματα.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Φορτούνη

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μοιράστηκε φωτογραφίες από την πορεία του στον Ολυμπιακό και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο, στο οποίο αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο εκείνου και της ομάδας. Ο Φορτούνης, που πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αντίδραση του Κώστα Σλούκα

Αξιοσημείωτη ήταν η αντίδραση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πλέον είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ο Σλούκας έκανε like στις αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις του Φορτούνη, δείχνοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή του προς τον πρώην συμπαίκτη του. Αυτή η κίνηση υπογραμμίζει την αλληλοεκτίμηση και τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ αθλητών, ακόμα και όταν αγωνίζονται για αντίπαλες ομάδες.

Επίλογος

Η αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Ταυτόχρονα, οι κινήσεις όπως το like του Κώστα Σλούκα αποδεικνύουν ότι οι δεσμοί και οι σχέσεις που χτίζονται στον αθλητισμό υπερβαίνουν τις ομάδες και τις αντιπαλότητες. Καλή συνέχεια στον Φορτούνη στη νέα του πορεία με την Αλ Καλίτζ και ευχές για επιτυχίες στον Σλούκα με τον Παναθηναϊκό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk