LIFESTYLE

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον αντιδρά στο να τον αποκαλούν «κακό» συγγενή

Ο θείος της Kate Middleton, Gary Goldsmith, παραδέχεται ότι αισθάνεται άσχημα για την αντίληψη του κοινού για αυτόν.

«Πονάει όταν σε λένε πάντα «κακό θείο»», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εξόδου του στο «Celebrity Big Brother» του ITV την Παρασκευή, σύμφωνα με τη Mirror .

Ο αδερφός της Carole Middleton, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος που αποκλείστηκε στο ριάλιτι, είπε ότι εμφανίστηκε στη σειρά επειδή «ήθελε να αλλάξει» τις απόψεις του κοινού.

Ο Goldsmith πρόσθεσε: «Τι ευκαιρία να ρίξετε μια ύπουλη ματιά πίσω από τον κόσμο των διασημοτήτων. Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου, τσακ σε ένα βασιλικό πράγμα λίγο πολύ συχνά».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 59χρονη Βρετανίδα έκανε ένα σχόλιο για το πού βρίσκεται η Κέιτ , η οποία έχει γίνει καυτό θέμα στα μέσα ενημέρωσης μετά την επέμβαση στην κοιλιά της.

Όταν ρωτήθηκε για την ανιψιά του από τη συναθλήτριά του Ekin-Su Cülcüloğlu, ο Goldsmith είπε τότε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει για το πώς η Kate, 42 ετών, θεραπεύτηκε από το χειρουργείο της λόγω του «κώδικα δεοντολογίας».

Ωστόσο, είπε ότι θα εκφράσει την άποψή του για το θέμα εάν βγουν περισσότερα νέα. Ο Goldsmith παραδέχτηκε ότι μίλησε για τους βασιλικούς συγγενείς του πάρα πολύ στην εκπομπή. Ωστόσο, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας: «Για να είμαι δίκαιος, οι άνθρωποι με ρωτούσαν για αυτό, αλλά δεν ήξεραν τι άλλο ήμουν».

Ο Goldsmith προσπάθησε επίσης να κατευνάσει τους ενδιαφερόμενους διαγωνιζόμενους διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Kate «λάμβανε την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο» και ότι «φυσικά» θα ξαναβρεθεί στο προσκήνιο τελικά.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο σταρ πλέον του ριάλιτι παραδέχτηκε ότι ίσως «προσέφερε εθελοντικά πολλές» πληροφορίες, προσθέτοντας: «Με έπιασες».

Ωστόσο, ο Goldsmith είπε στην υπεράσπισή του, «Για να είμαι δίκαιος, οι άνθρωποι με ρωτούσαν γι’ αυτό, αλλά δεν ήξεραν τι άλλο ήμουν. Γιατί είσαι εδώ αν όχι για αυτό; Οι άνθρωποι μου έκαναν πολλές ερωτήσεις γιατί δεν ήξεραν τι να ρωτήσουν».

Ο κόσμος ανησυχεί για το πού βρίσκεται η Κέιτ αφού πέρασε δύο μήνες χωρίς να εμφανιστεί δημόσια, με κάποιους μάλιστα να υποθέτουν ότι ήταν βαριά άρρωστη ή σε κώμα .

Ωστόσο, οι θαυμαστές μπόρεσαν να αναπνεύσουν με ανακούφιση, αφού η μητέρα τριών παιδιών φωτογραφήθηκε πρόσφατα να κάθεται στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου SUV της Audi κοντά στο Κάστρο του Windsor τη Δευτέρα.

Ο Γκόλντσμιθ δεν θα έχει πλέον την ευκαιρία να κουτσομπολεύει την διάσημη ανιψιά του σε μια μεγάλη τηλεοπτική πλατφόρμα σε καθημερινή βάση, δεδομένου ότι τον πήραν από το “Celebrity Big Brother”. Έχει συλληφθεί για επίθεση και κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών.Το 2017, ο Goldsmith συνελήφθη επειδή φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του Julie-Ann Brown έξω από το σπίτι τους στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας. Το 2009, φέρεται να πιάστηκε επίσης με κοκαΐνη στην Ίμπιζα.

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk