LIFESTYLE

Ο Γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ, μεγάλωσε, μένει πια μόνος και αστειεύεται πώς ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια

Η Ζωή Μετά την Αποφοίτηση

Σε ένα πρόσφατο Instagram Live, ο 18χρονος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ Μπάντα, μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη ζωή του μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο. Ο Ντέιβιντ, που ζει πλέον στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι μένει μαζί με την κοπέλα του σε ένα σπίτι.

Η Αστεία Παρατήρηση του Ντέιβιντ

Όταν ένας ακόλουθος τον ρώτησε αν του αρέσει να ζει μόνος του, ο Ντέιβιντ απάντησε ότι του αρέσει πολύ. Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι κάποιες φορές χρειάζεται να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, όταν δεν έχει αρκετά χρήματα ή φαγητό στο σπίτι. «Είναι υπέροχο να βιώνεις ότι είναι 9 η ώρα το βράδυ, εγώ να πεινάω και να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να πάρω φαγητό, αλλά δεν έχουμε αρκετό φαγητό στο σπίτι και να ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαγητό», είπε γελώντας.

Η Σχέση με τη Μαντόνα

Παρά τη νέα του ζωή στη Νέα Υόρκη, μια πηγή ανέφερε στο People ότι η Μαντόνα και ο Ντέιβιντ παραμένουν πολύ κοντά. Η τραγουδίστρια πάντα υποστηρίζει όλα τα παιδιά της και είναι περήφανη για την πρόοδό τους. Ο Ντέιβιντ και η αδελφή του, Μέρσι Τζέιμς, αποφοίτησαν φέτος από το λύκειο και η Μαντόνα μοιράστηκε περήφανα αυτή την στιγμή στα κοινωνικά δίκτυα. «Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και γυρίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και ναι, δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ», είχε γράψει η 65χρονη σταρ στην ανάρτησή της. «Ο Ντέιβιντ και η Μέρσι αποφοίτησαν από το λύκειο… επιτέλους συνειδητοποίησα ότι αυτοί με μεγάλωναν και όχι το αντίστροφο».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το είδωλο της ποπ διοργάνωσε ένα πολυτελές πάρτι για τα 18α γενέθλια του γιου της. «Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια από τότε που σε γνωρίσαμε στο Mchinji [σ.σ. πόλη στο Μαλάουι] στο Home of Hope Oprhanage!», έγραψε στο post του Instagram. «Το όνομά σου σημαίνει “Πες την αλήθεια”! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο όνομα για έναν καλλιτέχνη!».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk