ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιαννακόπουλος Σκέφτεται Αποχή των Παικτών από την Εθνική – Μιλά για Εγκληματική Οργάνωση στο Ελληνικό Μπάσκετ

Ο Γιαννακόπουλος Σκέφτεται Αποχή των Παικτών από την Εθνική

Οι αντιδράσεις των «πράσινων» για τη διαιτησία στη σειρά των τελικών της Basket League συνεχίζονται. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με νέο story στο Instagram, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τη σκέψη του για αποχή των παικτών του Παναθηναϊκού από την εθνική ομάδα.

Η Αντίδραση του Γιαννακόπουλου

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με τη διαιτησία. Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» επέλεξε να μην παρακολουθήσει το ματς από το ΣΕΦ, όμως έστειλε μήνυμα μέσω Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος».

Καταγγελίες για Εγκληματική Οργάνωση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο «για εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ». Οι δηλώσεις αυτές έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις στον χώρο του αθλήματος.

Ειδικότερα, ανέφερε:
«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία…που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος…Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπευθύνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk