VIRAL

Ο Άντριου Τέιτ και ο Αδερφός του Τρίσταν μαλώνουν για τη Eurovision και τη Σάττι: “Σου φαίνεται γκέι αυτό”; [Βίντεο]

Η Εμφάνιση των Άντριου και Τρίσταν Τέιτ στο Νέο Βίντεο

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, οι Άντριου και Τρίσταν Τέιτ, γνωστοί influencers, κάνουν την εμφάνισή τους παρακολουθώντας τον διαγωνισμό της Eurovision. Η δημοσίευση αυτή έχει προσελκύσει την προσοχή τόσο των θαυμαστών τους όσο και των επικριτών τους, κυρίως λόγω του παρελθόντος του Άντριου Τέιτ. Ο Άντριου Τέιτ, ο οποίος έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και έχει φυλακιστεί για κατηγορίες όπως βιασμός και εμπορία ανθρώπων, εμφανίζεται στο βίντεο φανερά ενθουσιασμένος και προσηλωμένος στις αποστολές των χωρών.

Η παρουσία των αδερφών Τέιτ στον διαγωνισμό της Eurovision έχει προκαλέσει αναταράξεις και διαφορετικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Ορισμένοι χρήστες δείχνουν να υποστηρίζουν την προσπάθειά τους να επανέλθουν στην επικαιρότητα, ενώ άλλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι άτομα με τέτοιο παρελθόν δεν θα έπρεπε να προβάλλονται δημόσια. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και σχόλια, αποδεικνύοντας την επιρροή που εξακολουθούν να έχουν οι Άντριου και Τρίσταν Τέιτ.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του διαγωνισμού Eurovision, ο Άντριου Τέιτ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποστολή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι.

Παρά τον ενθουσιασμό του, ο αδερφός μπήκε στο πλάνο και του έκοψε τη χαρά, λέγοντας πως «η Eurovision είναι για τους γκέι» – φράση που για τους δυο αδερφούς μάλλον λειτουργεί ως προσβολή.

«Γιατί παρακολουθείς Eurovision; Είναι γκέι. Δεν είναι καν διασκεδαστικό» είπε ο Τρίσταν στον Άντριου Τέιτ.

Εκείνη στιγμή η τηλεόραση έδειχνε τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να χορεύουν το «Ζάρι». Ο Άντριου Τέιτ γύρισε προς την οθόνη και απευθυνόμενος στον αδερφό του, είπε: «Σου φαίνεται γκέι αυτό;».

Η αντίδραση του κοινού φαίνεται να είναι διχασμένη. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στην αναγνώριση και την αποκατάσταση, ενώ από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι οι πράξεις του παρελθόντος δεν μπορούν να αγνοηθούν.

https://youtu.be/8vN7kYZZ-vQ

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk