LIFESTYLE

Ορέστης Τζιόβας: «Θα ήμουν ανοιχτός να κάνω σχέση με μία θαυμάστρια»

Ταξίδια και Νέες Γνωριμίες

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις εμπειρίες του από τα ταξίδια του και τις σχέσεις του με τους θαυμαστές. Ανέφερε ότι δεν του έχει τύχει κάτι περίεργο στα ταξίδια του με αγνώστους, αλλά έχει γνωρίσει πολύ κόσμο. «Όταν διαλέγω έναν συνταξιδιώτη, κοιτάω πάντα το προφίλ του και αν έχει φίλους», μοιράστηκε.

Η Σχέση του με τους Θαυμαστές

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύ απλός άνθρωπος και ποτέ δεν ένιωσε σαν σταρ. «Δεν έχω θαυμάστριες ή groupies», είπε με ειλικρίνεια. Εξήγησε ότι οι άνθρωποι δεν του συμπεριφέρονται σαν να είναι διάσημος, κάτι που τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα.

Προσωπικές Σχέσεις και Φλερτ

Μιλώντας για τις προσωπικές του σχέσεις, ο Τζιόβας ανέφερε ότι θα ήταν ανοιχτός να κάνει σχέση με μία θαυμάστρια. «Με φλερτάρουν και φλερτάρω στα social media, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο», είπε. Επίσης, μίλησε για το coming out του και την ανάγκη για σεβασμό στη διαφορετικότητα. «Έκανα coming out γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στην κοινωνία για τη διαφορετικότητα. Πρέπει να γίνει έκρηξη για να ‘ξεκαταπιεστεί’ κάποιος», τόνισε.

Συγκεκριμένα, είπε: Για τις σχέσεις και το φλερτ ανέφερε: «Θα ήμουν ανοιχτός να κάνω σχέση με μία θαυμάστρια. Με φλερτάρουν και φλερτάρω στα social media, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο. Έκανα coming out γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στην κοινωνία για τη διαφορετικότητα. Πρέπει να γίνει έκρηξη για να ‘ξεκαταπιεστεί’ κάποιος».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk