ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΠΑΠ Game Time: Μια Εβδομάδα Γεμάτη Συγκινήσεις με Καλεσμένο τον Κώστα Σλούκα

Μια Εξαιρετική Εβδομάδα για το ΟΠΑΠ Game Time

Το ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς φιλοξενεί δύο καλεσμένους: τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα, και το πολυπόθητο έβδομο τρόπαιο της EuroLeague, που ήρθε στο στούντιο της εκπομπής στα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Συζήτηση με τον MVP της EuroLeague

Ο MVP της EuroLeague, Κώστας Σλούκας, αποθεώνεται από το κοινό του Game Time και μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη για διάφορα θέματα. Το συναίσθημα του πρώτου του τροπαίου ως αρχηγός με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα κεντρικά θέματα της συζήτησης. Ο Σλούκας αναπολεί τις σκέψεις του όταν τελείωσε ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μοιράζεται την εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Αξέχαστες Στιγμές και Στόχοι

Ο Σλούκας μιλάει για τη στιγμή που άλλαξε όλη τη χρονιά και το καλάθι που θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη του. Αναφέρει επίσης το αγαπημένο του σύνθημα και τον στόχο του για το πρωτάθλημα. Η συζήτηση καλύπτει και τον ρόλο του προπονητή Εργκίν Αταμάν και του θρυλικού Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα.

Το ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους να γνωρίσουν καλύτερα τον Κώστα Σλούκα και να γιορτάσουν μαζί του το νέο τρόπαιο της EuroLeague.

Δείτε την εκπομπή:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk