ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Η Πρώτη Ανάρτηση της Μπέριλ Μαζί με τον ΜακΚίσικ Μετά την Αποκάλυψη της Εγκυμοσύνης Της

Μια Ευτυχισμένη Στιγμή για τη Μπέριλ και τον Σακίλ ΜακΚίσικ

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ. Επέλεξε να μοιραστεί στιγμές χαράς στο γκαλά που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Πρίντεζη στη Βουλιαγμένη. Η Μπέριλ πόζαρε περιχαρής, κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, κατά την άφιξή της στο γκαλά.

Η Έγκυος Μπέριλ στο Επίκεντρο της Προσοχής

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η αγαπημένη του Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Σακίλ ΜακΚίσικ, ανήρτησε τις πρώτες της φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες η Μπέριλ φαίνεται ευτυχισμένη, αγκαλιά με τον Σακίλ, επιδεικνύοντας με περηφάνια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο ζευγάρις διαφαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Το Γκαλά του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Πρίντεζη

Η εκδήλωση του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Πρίντεζη αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την πρώτη εμφάνιση της Μπέριλ μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Το γκαλά ήταν γεμάτο από επώνυμους καλεσμένους και έντονες συγκινήσεις, με την οικογένεια ΜακΚίσικ να τραβά την προσοχή των παρευρισκομένων με τα καλά τους νέα.

Η ανάρτηση της Μπέριλ δημιουργεί αίσθηση στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας πως η εγκυμοσύνη της γίνεται δεκτή με πολλή χαρά και προσμονή για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

Instagram will load in the frontend.
==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk