LIFESTYLE

Οι τελευταίες στιγμές του Τζόνι Γουάκτορ: Πέθανε στην αγκαλιά μου, γράφει η φίλη του

Η είδηση του θανάτου

Καλή φίλη του Τζόνι Γουάκτορ αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του ηθοποιού, λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά ληστών στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου, σε ηλικία 38 ετών. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του, Σκάρλετ, στο TMZ.

Το περιστατικό

Ο Γουάκτορ είδε τρεις ληστές να προσπαθούν να αφαιρέσουν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ενώ ο ίδιος δεν προσπάθησε να τους σταματήσει ή να τους επιτεθεί, εκείνοι πριν φύγουν, τον πυροβόλησαν.

Οι τελευταίες στιγμές

Η Ανίτα Τζόι, όπως λέγεται η φίλη του, αναφέρει πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ηθοποιό ζωντανό. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Τζόνι Γουάκτορ, πριν δολοφονηθεί. Η αποκάλυψη αυτή έχει συγκλονίσει το κοινό, καθώς φέρνει στο φως τις τελευταίες λέξεις και σκέψεις του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/C7kdGfpvAVT/?igsh=MXU4ZHdzdHFjaXowcw==

Ειδικότερα, έγραψε: «Πρέπει να μοιραστώ την ιστορία του Τζόνι, να στηρίξω την οικογένειά του και να εκφράσω τη βαθιά απώλεια που νιώθουμε όλοι μας. Πάλεψα με το τι να πω, αγωνιούσα για τις λεπτομέρειες, αλλά έχω την ευθύνη να γίνω η φωνή του Τζόνι τώρα. Σκοτώθηκε αναίτια από έναν δειλό που αφαίρεσε την όμορφη ζωή του χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι γεμάτη θυμό και θλίψη, αλλά εστιάζω μόνο στη δικαιοσύνη για τον Τζόνι. Ο φίλος που είχα επί οκτώ χρόνια, από το να γελάμε και να δουλεύουμε μαζί, πέθανε στην αγκαλιά μου στους δρόμους στις 3 το πρωί. Το φρικτό γεγονός, που έχει ήδη γίνει γνωστό από πολλά άρθρα, συνοψίζεται στο ότι εγκληματίες προσπάθησαν να κλέψουν ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου και κατέληξαν να αφαιρέσουν τη ζωή του. Όλα συνέβησαν σε μια στιγμή, σαν ένα ποτήρι νερό που χύνεται ανεξέλεγκτα».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πλησιάσαμε τους άντρες, νομίζοντας αρχικά ότι το αυτοκίνητο ρυμουλκούνταν. Ο Τζόνι τους είπε ήρεμα ότι ήταν το αυτοκίνητό του και τους ζήτησε να φύγουν ευγενικά. Ξαφνικά, άκουσα έναν πυροβολισμό και έπεσε στην αγκαλιά μου, φωνάζοντας πως πυροβολήθηκε, ενώ εγώ προσπαθούσα να τον κρατήσω όρθιο και φώναζα για βοήθεια. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι ο Τζόνι δεν πέθανε μόνος του. Η μόνη μου παρηγοριά τώρα είναι να αναζητήσω δικαιοσύνη για εκείνον και να δω αυτούς τους άνδρες να λογοδοτούν».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk