ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της κόρης του και αυτοκτόνησε [Βίντεο]

Την πρωία της Παρασκευής, στην περιοχή της Νίκαιας, συνέβη μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία. Ένας 64χρονος άνδρας, πεθερός του θύματος, σκότωσε με δίκανο τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ο δράστης, ο οποίος είχε ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη, περίμενε έξω από το σπίτι του γαμπρού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και επέμενε ότι η κόρη του και ο γαμπρός της τον κρύβουν. Οι αντιλήψεις αυτές οδήγησαν τον 64χρονο σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς αποφάσισε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 8:23 π.μ. και έσπευσε αμέσως στο σημείο, στη συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας. Το σημείο έχει αποκλειστεί και η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια αυτής της τραγωδίας που συγκλόνισε την τοπική κοινότητα.

Η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε απόλυτη θλίψη και οι γείτονες εκφράζουν το σοκ τους για το αποτρόπαιο γεγονός που συνέβη. Η τοπική κοινότητα προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτήν την τραγωδία και να προσφέρει στήριξη στην οικογένεια του θύματος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk