ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Λύγισε ο παπάς που έκανε το τρισάγιο- «Αθάνατοι» φώναξαν οι συγγενείς των θυμάτων

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται αυτές τις ώρες στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή 57 άνθρωποι

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έφτασαν από νωρίς στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του τρισάγιου, ξέσπασε σε λυγμούς και έσπασε η φωνή του.

ραματικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται από τις πρώτες ώρες στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη  προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έφτασαν από νωρίς στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Αφήνουν λουλούδια δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές όπου οι δικοί τους άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του τρισάγιου, ξέσπασε σε λυγμούς και έσπασε η φωνή του.

Δείτε τα βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk