ΕΛΛΑΔΑ

Ξαδέλφη Γιώργου Λυγγερίδη: “Νιώθουμε σαφώς κάποια δικαίωση” [Βίντεο]

«Το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα νιώθουμε σαφώς κάποια δικαίωση» δήλωσε το πρωί της Τρίτης η ξαδέρφη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη μετά τις συλλήψεις ατόμων για τη δολοφονία του έξω από το γήπεδο στου Ρέντη.

«Αλίμονο αν φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα ή να φορέσουμε τη φανέλα της ομάδας μας. Οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να είναι στα γήπεδα, θα έπρεπε να είναι χώρος ψυχαγωγίας. Θα έπρεπε να μην φοβάται η μάνα με το παιδί, ο πατέρας με τον γιο. Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να απασχολείται με αυτό, δηλαδή με έναν χώρο ψυχαγωγίας, όχι με έναν χώρο που χύνεται αίμα και καταστρέφονται περιουσίες» συμπλήρωσε.

Η ίδια επανέλαβε ότι όσοι εμπλέκονται «θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά» διατυπώνοντας το μπράβο της στην αστυνομία «που προχώρησε σε συλλήψεις».

«Και η μια που έχασε το παιδί της είναι μάνα, και η άλλη που το παιδί της είναι δολοφόνος, τι είναι χειρότερο δεν μπορώ να καταλάβω»

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk