LIFESTYLE

Ξένια Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με τη Θλίψη για την Αναστασία – “Σαν σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι έχεις έξι μήνες ζωής”

Η Συγκλονιστική Ανακοίνωση της Ξένιας Πρεζεράκου

Η Ξένια Πρεζεράκου συγκινεί με τη νέα ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμίζοντας την ημέρα που της ανακοινώθηκε ότι η κόρη της Αναστασία είχε μόλις έξι μήνες ζωής. Η ανάρτηση αυτή έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Αναστασίας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις επτά ετών.

Η Μάχη της Μικρής Αναστασίας

Η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, γνωστή ως Διάχυτο Ποντείνιο Γλοίωμα (DIPG). Παρά την περιορισμένη ελπίδα που έδιναν οι γιατροί στην Ελλάδα, οι γονείς της Αναστασίας αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική, προκειμένου να δοκιμάσουν μια νέα θεραπεία.

Η Δύσκολη Μάχη και η Απώλεια

Χάρη στις ενέργειες της οικογένειας και τη στήριξη του κόσμου, η Αναστασία μπόρεσε να μεταβεί στο Χιούστον για θεραπεία. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και δυστυχώς, τον Ιούλιο του 2021, η εφτάχρονη Αναστασία έφυγε από τη ζωή.

Τα Λόγια Αγάπης της Ξένιας Πρεζεράκου

Στη συγκινητική της ανάρτηση, η Ξένια Πρεζεράκου εξομολογείται πως «θα πενθώ για όσο καιρό σε αγαπάω και αυτό σημαίνει για πάντα αστέρι μου. για πάντα». Τα λόγια αυτά δείχνουν τη βαθιά αγάπη και την ατελείωτη θλίψη που την ακολουθεί καθημερινά από την ημέρα που έχασε την κόρη της.

“Σαν σήμερα αστεράκι μου μας ανακοίνωσαν ότι έχεις έξι μήνες ζωής και μας ρώτησαν αν έχουμε άλλο παιδάκι, ο εγκέφαλος μου δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι άκουσα! Εδώ στο νοσοκομείο κανείς τα πάντα για να μην ανησυχώ.

Μου κάνεις όλες τις τούμπες, τις ρόδες, τους κατακόρυφους του κοσμου και μου λες κοιτά μαμά δεν έχω τίποτα.

Και εγώ έχω ακούσει αυτό που δεν κατανοείται που δεν αντέχεται και μπαίνω στην χαρά σου και σε βγάζω φωτογραφίες όπως κάναμε και χτες που δεν ήσουν ετοιμοθάνατη. Θα πενθω για όσο καιρό σε αγαπάω και αυτό σημαίνει για πάντα αστέρι μου. Για πάντα” έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου.

Instagram will load in the frontend.