ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ»

Η Ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Η τελευταία διαδικτυακή ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, κυρίως λόγω του περιεχομένου της. Μετά τον χθεσινό του διάλογο στο ντιμπέιτ, όπου ακούστηκαν έντονοι διάλογοι και πειράγματα με την αντίπαλό του, Κάμαλα Χάρις, ο Τραμπ απευθύνθηκε στην Τέιλορ Σουίφτ. Στην ανάρτησή του έγραψε με κεφαλαία γράμματα ότι “ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ”. Αυτό το ξέσπασμα έχει αναστατώσει το κοινό και τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Η Εξέλιξη Μετά το Ντιμπέιτ

Σημαντικό είναι ότι η Σουίφτ, λίγες ώρες πριν την ανάρτηση, είχε εκφράσει δημόσια την προτίμησή της προς την Κάμαλα Χάρις. Αυτή η πολιτική τοποθέτηση πιθανόν να προκάλεσε την αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος φημίζεται για τις εκρηκτικές του δηλώσεις, ειδικά όταν αναφέρεται σε δημόσια πρόσωπα του θεάματος. Αυτή η δήλωση της Σουίφτ έδωσε το έναυσμα για την εκδήλωση του θυμού του Τραμπ μέσω των social media.

Κοινωνικές Αντιδράσεις

Η ανακοίνωση του Τραμπ έχει ήδη ξεκινήσει μια αποδοχή από την κοινότητα των κοινωνικών δικτύων. Οι θαυμαστές της Τέιλορ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με μηνύματα υποστήριξης, ενώ η πολιτική θητεία του πρώην προέδρου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Είναι ενδεικτικό των σχέσεων μεταξύ πολιτικής και μουσικής βιομηχανίας, και συχνά οι κυριότεροι καλλιτέχνες βρίσκονται στο στόχαστρο λόγω των πολιτικών τους απόψεων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk