LIFESTYLE

Ντέμη Γεωργίου: Η απόφαση που πήρε η σύντροφός της μετά τον θάνατό της

Η Απώλεια της Ντέμης Γεωργίου

Η ξαφνική απώλεια της Ντέμης Γεωργίου σε ηλικία μόλις 39 ετών προκάλεσε σοκ στους αγαπημένους της ανθρώπους. Η Ντέμη, γνωστή σεφ και πρώην παίκτρια του MasterChef, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τη σύντροφό της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Η Αποφασιστικότητα της Μαριαλένας

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί τη Ντέμη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, το οποίο είχαν ανοίξει μαζί. Σε ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει τις συνταγές της Ντέμης και θα συνεχίσει το έργο που είχαν ονειρευτεί μαζί.

Η Ανακοίνωση της Κηδείας και το Beach Party

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, και η Μαριαλένα κάλεσε τους φίλους και τους αγαπημένους να πουν το τελευταίο αντίο. Μετά την κηδεία, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς, σε ένα νεανικό και ευχάριστο κλίμα, όπως επιθυμούσε η Ντέμη.

Επιπλέον, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της Ντέμης οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, εκπληρώνοντας μια επιθυμία που είχε εκφράσει όσο ζούσε. Η εκδήλωση αναμένεται να είναι μια γιορτή της ζωής και της μνήμης της αγαπημένης σεφ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk