LIFESTYLE

Νεαροί Ταξιδιώτες και η Αυθόρμητη Απάντηση που Πάγωσε τους Παρουσιαστές: «Σιγά μη βλέπει Mega, εντάξει»

Μια Αυθόρμητη Στιγμή στο Λιμάνι του Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε σήμερα (16/7) η κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega για να καταγράψει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των νεαρών ταξιδιωτών. Δύο 16χρονοι νεαροί μίλησαν στην κάμερα για τα σχέδια τους και τις διακοπές τους στη Νάξο και την Πάρο.

Τα Σχέδια Διακοπών των Νεαρών

«Είπαμε να πάμε τώρα στη Νάξο για δυο βδομάδες, έχουμε ένα σπίτι εκεί, και μετά να πάμε Πάρο για διακοπές τον Αύγουστο. Είμαστε 16 χρονών», ανέφερε ένας από τους νεαρούς. Η διάθεση για καλοκαιρινές διακοπές και η ανυπομονησία για τις περιπέτειες που τους περιμένουν ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους.

Η Χιουμοριστική Παραδοχή και η Αυθόρμητη Απάντηση

«Πηγαίνουμε για τις κοπέλες βασικά, μας περιμένουν εκεί. Έχω σχέση… δεν θέλω να το δει και η κοπέλα μου αλλά ναι. Αν είσαι player, είσαι player», ανέφερε ο δεύτερος 16χρονος με χιούμορ. Όταν η Στέλλα Στυλιανού σχολίασε πως ελπίζει τουλάχιστον η κοπέλα του νεαρού να μη βλέπει αυτή τη στιγμή Mega, ο νεαρός δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει αυθόρμητα: «Σιγά μη βλέπει Mega, εντάξει. Δεν βλέπει τηλεόραση». Το σχόλιό του προκάλεσε γέλιο και από τον παρουσιαστή Νικήτα Κορωνάκη.

Αυτές οι αυθόρμητες στιγμές δίνουν μια ανάλαφρη και ανθρώπινη νότα στις καθημερινές ειδήσεις, θυμίζοντάς μας πως οι νέοι ζουν και απολαμβάνουν το καλοκαίρι με παραδοσιακή ανεμελιά και χιούμορ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk