LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: H on air αφιέρωσή της σε πρώην σύντροφό της [Βίντεο]

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την προσωπική της εμπειρία με το κομμάτι “Η Αυτοκαταστροφή σου” του Γιάννη Πλούταρχου, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε την περίοδο που είχε στενοχωρήσει τον τότε σύντροφό της και εξήγησε πώς αυτό το κομμάτι συνδέεται με τον χωρισμό τους.

Το τραγούδι “Η Αυτοκαταστροφή σου” κυκλοφόρησε πριν αρκετά χρόνια και έγινε αμέσως αγαπημένο από το κοινό. Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο πώς αυτό το κομμάτι έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς τονίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που μπορούμε να έχουμε όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή μας.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το κομμάτι της θύμισε την περίοδο που είχε στενοχωρήσει τον τότε σύντροφό της και τον χωρισμό που ακολούθησε. Μελαγχολικά στίχοι όπως “Το χρώμα του πάγου μες στην καρδιά μου, η αυτοκαταστροφή σου” αντανακλούν την ανασφάλεια και την απώλεια που ένιωθε την εποχή εκείνη.

Δείτε το Βίντεο:

https://youtu.be/zwvihG7mvy0?si=Oq2ccsnGlrRT0Kl-

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk