LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: «Μου εύχονταν να ψοφήσω, το πλήρωσα ακριβά αλλά, αν χρειαζόταν, θα το έκανα άλλες 15 φορές»

Η Συνέντευξη που Προκάλεσε Αντιδράσεις

Η Ναταλία Γερμανού, γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, έδωσε μια γεμάτη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Reader και τον δημοσιογράφο Νίκο Σταματίνη. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της, μίλησε για τη σφοδρή επίθεση που είχε δεχθεί μέσω social media μετά τη συνέντευξή της με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

«Μου εύχονταν να ψοφήσω, το πλήρωσα ακριβά»

Αναφερόμενη στο περιστατικό, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Μου εύχονταν να ψοφήσω, το πλήρωσα ακριβά αλλά, αν χρειαζόταν, θα το έκανα άλλες 15 φορές». Εκείνη την ημέρα κατάλαβε ότι υπάρχει μία μερίδα κόσμου που θα σε αποθεώσει και μία που θα σε καταδικάσει. Η εμπειρία της αυτή την έκανε να συνειδητοποιήσει την ένταση και την πολυπλοκότητα των αντιδράσεων στα social media.

Η Δύναμη της Ειλικρίνειας

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ ότι η ειλικρίνειά της μπορεί να τη βλάψει, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Μία που το σκέφτηκα, μία που το πήρα πίσω και είπα, όχι, καλά έκανα. Πάντα σου κοστίζει όταν λες τη γνώμη σου και αποφασίζεις να μην είσαι ουδέτερη και σιωπηλή». Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως είναι ένα άτομο που ενδιαφέρεται για την κοινωνία και είναι πολιτικοποιημένη, αλλά δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

«Αν η κυβέρνηση που έχουμε, όποια και αν είναι, κάνει κάτι το οποίο θα το θεωρήσω ωραίο, θα βγω και θα το τονίσω. Αν από την άλλη γίνει ένα έγκλημα, όπως αυτό που έγινε στα Τέμπη, θα το φωνάζω και θα το κρίνω συνεχώς. Δεν θέλω να παίρνω πλευρές και ποτέ δεν θα γίνω γραφείο τύπου κάποιου κόμματος. Για καλή μου τύχη είμαι και σε ένα κανάλι που δεν με περιορίζει και δεν με λογοκρίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό», σημειώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

H ερώτηση πήγαινε και σε όλον αυτό τον χαμό που έγινε όταν κάλεσες τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, είπε ο Δημοσιογράφος

«Κάτι που πλήρωσα ακριβά αλλά, αν χρειαζόταν, θα το έκανα άλλες 15 φορές. Όταν έβγαλα τον Ιάσονα ως διασώστη και όχι ως λαθροδιακινητή, όπως τον λένε διάφοροι, εγώ τελείωσα την εκπομπή και ένιωθα πλήρης, πάρα πολύ χαρούμενη με τη γλυκιά κουβέντα που κάναμε», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού για την επίμαχη συνέντευξη.

«Μετά, γυρνάω στο σπίτι και με παίρνει τηλέφωνο η κολλητή μου. Μου λέει «τρεντάρεις στα social». «Αλήθεια;» της λέω χαρούμενη. «Ναι, μη χαίρεσαι πολύ. Σου εύχονται να ψοφήσεις». Εκείνη την ημέρα κατάλαβα ότι υπάρχει μία μερίδα κόσμου που θα σε αποθεώσει και μία που θα σε καταδικάσει. Αυτό είναι κάτι που φέρνει μαζί της η έκθεση», καταλήγει επί του θέματος η Ναταλία Γερμανού.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk