LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος: “Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μας, την πίστη μας, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια”

Εισαγωγή στη Συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, έδωσε μια αξέχαστη συναυλία στην Κατερίνη την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη του προς τον Θεό, την θρησκεία και την πατρίδα. Η ομιλία του έγινε γρήγορα viral στα social media, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Οι Δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξέφρασε την πίστη του και την αγάπη του προς την Ελλάδα και την οικογένεια. Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν πούμε “πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν χουντικούς». Με αυτή την φράση, ήθελε να τονίσει την αξία αυτών των εννοιών, παρά τις πιθανές αρνητικές αντιδράσεις από μερίδα του κοινού.

«Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς γέροντας και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις και έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε ότι η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους. Εσείς είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό. Να ομολογείτε τον Χριστό όπως κάνω κι εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου.

Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την Εκκλησία και τον Χριστό. Και θέλω να πω, όπως και τις υπόλοιπες φορές, η ομολογία πίστεως στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς. Ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας.

Κι αν πούμε, ας πούμε, “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ. Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μας, την πίστη μας, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk