LIFESTYLE

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες γάμου με την Έλενα Τοπαλίδου και έκανε unfollow – Τι συμβαίνει στη σχέση τους;

Η Ειδυλλιακή Τελετή του Γάμου

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ξάφνιασαν την κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο, ανακοινώνοντας τον επικείμενο γάμο τους μετά από 18 χρόνια σχέσης. Το Μάιο, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε έναν ιερό ναό στον Παλαιό Φάληρο, με φίλους και συγγενείς να συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την ευτυχία του ζευγαριού. Το ζευγάρι τις πρώτες μέρες του γάμου αντάλλαξε δημόσιες προDeclarations επιβεβαιώνοντας την αγάπη και τη χαρά τους.


«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς .Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Νίκος Κουρής.

Δημοσιεύσεις που Εξαφανίστηκαν

Η Έλενα Τοπαλίδου, μετά τον γάμο, μοιράστηκε μερικές ρομαντικές στιγμές στα κοινωνικά δίκτυα, με αναρτήσεις οι οποίες τόνισαν την ερωτική τους σχέση. Ωστόσο, αυτό που ξάφνιασε τους θαυμαστές ήταν η πρόσφατη απόφαση του Νίκου Κουρή να διαγράψει όλες τις δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την ημέρα του γάμου τους. Υπάρχει μόνο μία φωτογραφία με τον γιο τους, που υποδηλώνει ότι η σχέση ενδέχεται να περνάει κρίση.


Τον Ιούλιο του 2024 ο Νίκος Κουρής βρέθηκε μαζί με τον γιο του και χωρίς την Έλενα Τοπαλίδου στο Ηρώδειο, όπου τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να παρακολουθούν την παράσταση «Σε άλλα μονοπάτια» .

Unfollow και Ερωτήματα

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, προκάλεσε απορίες το γεγονός ότι ο Νίκος έχει κάνει unfollow την Έλενα στο Instagram. Αυτή η ενέργεια δημιούργησε αβεβαιότητα στους θαυμαστές τους, προκαλώντας ερωτήματα για την κατάσταση της σχέσης τους, όταν οι δυο τους φαινόταν τόσο ευτυχισμένοι μόλις πριν από λίγο καιρό. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, έχουν μειωθεί σημαντικά, οι οποίες μας αφήνουν με πολλές απορίες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk