LIFESTYLE

Νίκη Κάρτσωνα: “Ευχαριστώ τον Θεό για το παιδί που μου έστειλε” [Βίντεο]

Μια Δίοδος Δημιουργικότητας

Η Νίκη Κάρτσωνα, πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με την επαγγελματική της πορεία στο «buongiorno». Όπως αναφέρει, βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση και ασχολείται με τα δικά της μαγαζιά. Περνάει χρόνο στην Αθήνα και στην Καλαμάτα, εστιάζοντας στις πρωινές ώρες για την εργασία της.

Η Προτεραιότητα της Οικογένειας

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Νίκη δηλώνει ότι ο γιος της, Φίλιππος, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά της σχέδια. «Όταν το παιδί βρίσκεται σε ένα σταθερό περιβάλλον, είναι δύσκολο να μετακομίσεις», εξηγεί. Όμως, εκφράζει την ελπίδα πως είναι κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου της, υποδεικνύοντας τη σημασία της οικογένειας στην καθημερινότητά της.

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί για την ηλικία της και το βάρος της: «Είμαι 47 ετών και δεν το κρύβω. Με ενοχλούσε που επέμεναν ότι έχω νευρική ανορεξία ενώ δεν είχα. Δεν είχα ποτέ ανασφάλειες, παρά μόνο επαγγελματικές. Μου έλεγαν ότι πρέπει να βγω τα βράδια για δημόσιες σχέσεις αλλά δεν βγήκα. Είναι θέμα επίλογων»

Ποιο είναι το μυστικό του γάμου και των σχέσεων;

Όπως υπογράμμισε, «Το μυστικό σε έναν γάμο είναι σεβασμός και ο θαυμασμός. Μου αρέσει να φροντίζω τον άντρα μου, και να τον βλέπω φροντισμένο έξω και όχι παραμελημένο. Έχουμε περάσει κρίσεις στην σχέση μας. το διαχειριστήκαμε με συζήτηση και πολλή αγάπη. Ευχαριστώ τον Θεό για το παιδί που μου έστειλε. Ανησυχώ που μεγαλώνω ένα παιδί σε μία τέτοια κοινωνία ανησυχώ για όλα αυτά τα παιδιά που είναι παραμελημένα και θυμωμένα».

Επιστροφή στην Τηλεόραση;

Σχετικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση, δηλώνει: «Υπάρχουν φάσεις όπου μου λείπει, αλλά και όχι. Δεν λέω ποτέ ‘τέλος’, απλά αφήνομαι στη ζωή και στο ένστικτό μου». Η προτεραιότητά της είναι ο γιος της καθώς και ο σύζυγός της, Νίκος. Είναι προφανές ότι η Νίκη Κάρτσουνα ισορροπεί με επιτυχία την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, δημιουργώντας τη δική της πορεία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk