LIFESTYLE

Μόνικα Μπελούτσι & Τιμ Μπάρτον: Μια Ρομαντική Στιγμή στο Φεστιβάλ Lumière

Η Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ Lumière

Στον μαγευτικό κόσμο του κινηματογράφου, το φεστιβάλ Lumière έχει αποκτήσει σημαντική θέση. Το περασμένο Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, η Λυόν φιλοξένησε την τελετή έναρξης του 16ου φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας λησμονημένα και νέα αστέρια του κινηματογράφου. Ανάμεσα σε αυτούς, το ζευγάρι της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον, οι οποίοι τράβηξαν τα βλέμματα.

Μια Τρυφερή Στιγμή

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον, πιασμένοι χέρι-χέρι, ανέβασαν τη θερμοκρασία της τελετής. Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media, αποδεικνύοντας ότι η στήριξη τους είναι αμοιβαία και ισχυρή. Η λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε: «Χθες το βράδυ στην τελετή έναρξης του 16ου φεστιβάλ κινηματογράφου Lumière, με τον Τιμ Μπάρτον». Αυτές οι λέξεις αποκάλυψαν μια τρυφερή και γλυκιά σύνδεση μεταξύ τους.

Η Σπίθα από το 2022

Η φιλία και η συνεργασία της Μπελούτσι με τον Μπάρτον κρίθηκαν σκαλοπάτι για μια πιο στενή σχέση. Πριν δύο χρόνια, στη διάρκεια του φεστιβάλ, η Μπελούτσι είχε απονείμει στον Μπάρτον ένα βραβείο για την μοναδική καριέρα του. Αυτή η στιγμή υπήρξε η αφετηρία για τη γέννηση μιας ιδιαίτερης σχέσης, που τώρα ενισχύεται και με ευχάριστες δημόσιες εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/DBDqDqHA6-d/?igsh=dzJxdzdjbHY1aTB2

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk