ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με Νεκρή Γυναίκα στο Κερατσίνι – “Ακούγαμε συχνά καβγάδες”

Νεκρή Γυναίκα στο Κερατσίνι

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κερατσίνι, όταν εντός διαμερίσματος εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με τον σύντροφό της.

Επέμβαση ΕΚΑΒ και Αστυνομίας

Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρατηρήθηκαν σημάδια στη σορό της γυναίκας. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία και ιατροδικαστής για να εξετάσουν την κατάσταση. Η παρουσία των αρχών ήταν αναγκαία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

Μαρτυρίες και Έρευνες

Εκτός από το ζευγάρι, στο διαμέρισμα διέμεναν και οι γονείς του άνδρα. Αυτοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι είχε βγει την προηγούμενη νύχτα και ότι κατά την επιστροφή τους δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό αλλά και την κατάθεση του συντρόφου της γυναίκας.

Καμία Επίσημη Καταγγελία

Σημειώνεται ότι για τη φερόμενη επίθεση από άγνωστη ομάδα δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στις αρχές. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση, καθιστώντας την έρευνα ακόμα πιο κρίσιμη. Οι αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΣΟΚ στη Γειτονιά

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 40χρονης γυναίκας. Όπως λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα.

Μία γυναίκα που γνώριζε την 40χρονη μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr ανέφερε ότι: «Μία φορά την εβδομάδα ερχόταν η αστυνομία, υπάρχουν καταγγελίες από όλη τη γειτονιά. Ήταν μελανιασμένη αλλά τον κάλυπτε, ήταν κολλημένη μαζί του. Ήταν χρήστες ναρκωτικών, ήταν παραβατικοί και οι δύο. Άκουγα που έλεγε ότι “την έσπασα στο ξύλο”. Αυτός ερχόταν εδώ για να πάρει χρήματα από τους γονείς της».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk