LIFESTYLE

Μιχάλης Ρέππας: “Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη”

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις απώλειες των ηθοποιών Άννας Παναγιωτοπούλου και Μίνας Αδαμάκη. Ο Ρέππας εξέφρασε την δυσκολία του να συνειδητοποιήσει την απουσία τους, συγκρίνοντάς τη με τις απώλειες των γονιών του.

Η Δυσκολία της Συνειδητοποίησης

«Και η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Μίνα Αδαμάκη είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει», λέει ο Μιχάλης Ρέππας. Όπως αναφέρει, είναι στον χαρακτήρα του να μην αποδέχεται εύκολα τέτοιου είδους απώλειες. Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει και τους δύο γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως την απουσία τους.

Προσωπικές Εμπειρίες

Ο Ρέππας περιγράφει μια πρόσφατη εμπειρία του, όπου είδε την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο του. Σε αυτή την μεταφυσική εμπειρία, είχαν μια συζήτηση παρόμοια με αυτές που έκαναν όταν ζούσε. Αναφέρει ότι πρότεινε στην Άννα να κάνουν ένα μεγαλύτερο σόλο σε μια επιθεώρηση, κάτι που έδειχνε την βαθιά συνεργασία και σύνδεσή τους.

Η Ανάμνηση των Συζητήσεων

Ο Μιχάλης Ρέππας αναφέρει ότι τέτοιου είδους συζητήσεις ήταν συχνές με την Άννα Παναγιωτοπούλου όσο ζούσε. Αυτές οι μνήμες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής του και τον βοηθούν να διατηρεί την ανάμνησή της ζωντανή. Η απώλεια των δύο ηθοποιών δεν είναι εύκολη για τον ίδιο, αλλά οι στιγμές που μοιράστηκαν παραμένουν ανεξίτηλες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk