LIFESTYLE

Μιχάλης Μαρκάτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ένα παιδί χρειάζεται να έχει μητέρα»

Εισαγωγή στη Συνέντευξη

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μαρκάτης μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, εκφράζοντας τις απόψεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η συνέντευξη κάλυψε διάφορα θέματα, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Σχόλια για το Νομοσχέδιο

Ο Μιχάλης Μαρκάτης ανέφερε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι ένα παιδί χρειάζεται μητέρα για να μεγαλώσει σωστά. «Νομίζω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει τη μαμά του κοντά για να μεγαλώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Προσωπική Άποψη

Παρά την υποστήριξή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μαρκάτης πιστεύει ότι η μητέρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις και πυροδότησαν συζητήσεις για το ζήτημα της οικογένειας και των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk